Første Finn Fram Dagen fra Tambartun onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Mai 2021


Med et bilde fra en treningskveld på Nordgardsmyra for to år siden kan vi ønske alle velkommen til Finn Fram Dagen 2021 på Tambartun. Da var alle Allidrettspartiene deltager og det var helt fullt på myra av o-løpere. 

Altså onsdag 12. mai kl 1800 ved Tambartun blir det både et ordinært treningsløp og Finn Fram Dagen der det er muligheter for veiledning. Disse to delen kjøres parallelt. Kjørerute til Tambartun ligger i Finn Fram Dagen-saken på denne siden.

Vi vil kjøre et spesialopplegg for de aller ferskeste: En kort forklaring på kart og terreng. Så tre korte sløyfer rundt Tambartun som toppes til slutt med  ei Råtass-løype med bruk av tidtakerbrikke!

Vi regner med stort oppmøte kommende onsdager, men siden bildet ble tatt er det skjedd ting som må håndteres. Vi vil kjøre noen kjente smittevern-rutiner med spring av utstyr og hender før og etter, så vi regner med at vi skal gjøre det trygt for alle å delta.

Det er Atle som er løypelegger og han vil legge ut løyper til ordinær trening her når de er klare som dere kan skrive ut (det vil nok være kopiert kart til de som ikke har skrevet ut). Dere som skal delta i fersking-opplegget i Finn Fram Dagen vil få delt ut kart.

Her er løypene for treningsløpet:


Dette er det første av tre Finn Fram Dagen. De to neste går fra Brekkåsen og Grønneset. For ungdommer som stiller opp på denne og de to neste kveldene (uansett fersk elle dreven), vanker det en premie som er et flott pannebånd.