Storslagen Finn Fram Dagen finale på Grønneset

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jun 2021


Fargerikt felleskap på Grønneset. Nima Nuhoo, Mootii Tadesse, Tariku Daka, Oliver Juhasz  og Krisztina Staedel får representerer de over 60 deltagerne som kom på Finn Fram Dagen finale i kveld.Vi kunne ikke fått en bedre ramme for finalen: Kjempevær, mange flotte løyper, god (?) badetemperatur og masse ivrige o-løpere i alle aldre.
Hege hadde ordnet med tre korte treningsløyper for de ferskeste av løperne som toppet seg med Råtass finale-løypa og løperbrikke i handa.Frank Egil, Eivind, Stein Ivar, Atle og Kjell Rune er her mer enn klar til å ta i mot deltagerne på finaledagen av Finn Fram Dagen. Martin var også med i staben, men ble ikke med på bildet.

Fotograf? Hege naturligvis som i tillegg til fotograf var løypelegger for hele stasen!

Martin er her klar for å ta med løpere fra Idrettsveien bofellesskap i skogen. De har stilt på alle tre løpene.
John er også klar for sitt løp i langløypa.

Til høyre har Pål nettopp stemplet sammen med Martin.

Atle i full gang med å forklare o-sportens finesser for ivrige all-idrettsdeltagere.
Planlegge neste strekk - retning - så full fart!


Even og Frank Brudal inn til publikumsposten på østsida av grasvollen ned til brygga. Etter det var det bare noen få poster inn til mål.

Familien Bredland Seehuus er her på vei til startposten - bare litt finpussing av veivalget står igjen.

Herman og Birgit Nestvold Singstad er på tur inn for registrering av poster og tid etter at Råtass- løypa er unnagjort.

Da var kveldens løp på Grønneset over for denne gangen. Noen, men slettes ikke alle som vises her på volden og på brygga var o-løpere. Mange av kveldens løpere (flest unge) dristet seg uti vannet som ikke hadde nådd sydentemperatur enda. For mange ble det første dukkerten for året.

Da får vi håpe at mange fra Idrettsveien, all-idrett og ferskinger ellers har hatt det kjekt disse kvelden i vår og at det fristet med gjentakelse. Nesten onsdag blir det trening fra Lete/Valshaugen med flere løyper å velge i, men ikke så mange som vi har hatt til nå.

Deltagerliste fra kvelden løp kan studeres her.

I tillegg til treningskveldene er det mulighet for å delta i turorientering, der opplegget med Grønne løyper i sentrum (gratis) kan være en fin start. 30 poster i sentrum gir for små føtter og/eller litt slitne føtter mulighet for gullmerke i Turo. Disse postene inngår også i den ordinære turorienteringa for de litt mer spreke føttene. Poser med kart er å få på Sportshuset.