Trening onsdag på Valshaugen

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jun 2021

Vårens to løp i Orkla Gaula-karusellen er avlyst p.g.a. våre lokale restriksjoner. Vi kjører derfor vanlig trening denne uka og neste uke. Onsdag 23. juni avslutter vi vårsesongen med klubbmesterskap ved Lauglovatnet.Treninga denne gangen blir ei ordinær trening med fire løyper og tidtaking onsdag 9. juni fra kl 1800.

Vi tar sikte på å hjelpe ferske løpere med løypene denne gangen også.

Eivind er løypelegger fra Valshaugen med løyper i nordvestre del av Våttåsen. Kjørerute til midtre parkering ser du her.
Parker på de tre angitte plassene markert på kartet til høyre. Det er merket 300 m med hvit/rød merkeband til samlingsplass fra veien mellom midtre og vestre parkering.


På bildet øverst ser du samlingsplassen slik den så ut for 3 år siden med noen av deltagerne den gangen. Området ved samlingsplassen er halvåpent med delvis utsikt i retning til Ånøya og Malmsjøen. Løypene går i noe småkupert terreng, men også i skråli i retning Våttåsen.

Det blir fire løyper med tilpasset vanskelighetsgrad og lengde for alle.

Løypene er:

NYbegynner

2 km C

3 km B

4 km A/B

Skriv gjerne ut kartene selv.

Etter treninga  blir merkinga og nybegynnerløypa tatt inn, mens postene i de tre lengste løypene henger ute fram til søndag 13. juni.