Stor deltagelse og innsats av Melhus-løpere på Ulvåsen i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Aug 2021


Her er en del av Melhus-løperne samlet etter innsatsen i sine løyper. Mange av våre yngste hadde dratt hjem før fotograferinga. Vi hadde så godt som 20 løpere på startstreken av i alt 55 startende. Veldig flott! 

Det var Orkanger som stod som arrangør i siste individuelle løp for sesongen. De stilte med delvis nytegnet kart med løpsområde nord for skihytta på Ulvåsen rett opp for Tamshavn i Orkdal.

Ola Skorstad var løypelegger og hadde 6 løyper å by på. Terrenget er småkupert avbrutt av små og store myrer. Et svært flott orienteringsterreng. Regnet det siste døgnet hadde fylt godt opp med vann i allerede bløte myrer, men tror ikke dette sjenerte noen under løpet. Orkdal brukte nyinnkjøpte kombienheter som registrer både gammel løperbrikke og berøringsfri brikke. 

Melhus-løperne bet godt fra seg resultatmessig også, der både Trine og Sander fikk løypeseire!

Starter med Blå løype der Atle fikk tredje beste tid og Kjell Rune kom inn på en god tid i ei løype som var vanskelig. Mange slet litt ekstra med at postskjermene hang lovlig lavt med store utslag i tid i de lengste løypene. Løypeseier til Ola Keiserås, Leik med en svært sterk tid i dette terrenget og med et bløtt kladdeføre i tillegg.

Stein Ivar var bare sekunder unna løypeseier i Rød løype, til tross for også han med et ikke helt perfekt løp.

Til tross for ikke helt perfekte løp oppnådde Hege og Johannes L 3.- og 4.-plass i Grønn løype.

Trine redde Melhus-æra til de grader i Hvit løype med seier foran et kobbel av Leik- og Orkangerløpere. Skikkelig bra!

Samme flotte innsats gjorde Sanner i Gul løype! Sanner restartet sin o-karriere i kveld etter noen få friår - litt av en inntreden! Han fikk god følge i løype av Martin M, Johannes H og Emma Sofie.

Våre nybegynnere er også stødige løpere. Sanna Elise og Martin N hadde full kontroll og fikk gode tider.

Det ble en fin o-kveld i Orkdal i kveld. Resultater kan leses på Brikkesys.

Neste onsdag er det uhøytidelig stafett fra Tanem i Klæbu. Vi stiller med mange lag og individuelle løpere i tillegg.