En smak av Kregneskjølen med to løyper på nyrevidert kart

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Sep 2021Prøv det nyreviderte kartet over Kregneskjølen. Frank Egil har satt noen skjermer og komponert to løyper med utgangspunkt fra Sjetnmyra. Området er for det meste den reviderte delen av vår tidligere del av Kregneskjølen. Kartet dekker nå snart hele platået til Bjørsetknippen. Resten sparer vi til et evt. åpningsløp - kanskje til neste år. 

Her er løypeleggers kommentar:

Er du lei av å havne på vidvanke nede i skogen på Gimse eller Løvset? Nå kan du havne på vidvanke på Kregneskjølen! Eivind og Audun Bakk har de siste årene brukt mye tid på å få til et stort og flott kart over Kregneskjølen - noe som vi skal bruke til diverse løp og aktiviteter de neste årene. Nå kan du få en smakebit av området ved å prøve en av de to treningsløypene du finner som PDF-filer nedenfor. Løypene er laget slik at du kan ta deg nokså raskt fra skytebanen opp til platået på Kregneskjølen, mens postene oppå der gjør at du får tatt deg litt rundt på kryss og tvers på nordre del av Kjølen. Der er det bløtt om dagen, men vi kan håpe på litt fastere underlag i løpet av perioden løypene står ute.

 Løypene settes ut på ettermiddagen fredag 10. sept og tas inn onsdag 22.sept. Har du med deg hodelykt kan det være farbart på ettermiddagstid, men gitt at kveldsmørket rykker stadig nærmere er det kanskje aller best å ta denne turen på dagtid. Løypene står blant annet ute to helger. 

Her kommer løypene:

Lang løype

Kort løype

God tur!!