60 o-løpere deltok i bedriftsløp på Tambartun

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Sep 2021

I nattens mulm og mørke forsøkte 60 bedriftsoløpere å finne frem på Nordgårdsmyra. Noen fant lett frem, mens andre ble helt svimle av alle retningsendringene på myra. Vi har lang erfaring med å sette ut poster i dette terrenget, og for å få til greie løpslengder lager vi løyper med masse kryssninger. Dette gjør det ekstra krevende når det er nattløp. 

Deltakelsen i bedriftsløpkarusellen er desverre dalende for tiden. Pandemien har gjort at mange foretrekker andre måter å holde seg i form på. Hvis de ikke sitter isofaen og ser på TV-serier. Men vi får konsentrere oss om de som kommer. Håper trenden snur.

De som deltok var godt fornøyd med løyper og arrangement. Vi er en klubb med drevne arrangører så et lite bedriftsløp tar vi på strak arm. 

Løypene hadde start på Saga og de fleste postene på myra. Den lengste løypa hadde 3 poster ved Romolshåggan. Noen poster lå i mælene ned mot Tambartun.  Målet og samlingsplassen var på Tambartun.

Den mest krevende delen av løypene, der det var mest bomming, var nok i mælene på nordsiden av terrenget. Her er det er vanskelig å finne riktig rygg å følge nedover og det meste blir likt når det er nattløp. Uten kompass er man ganske fortapt.

Audun, Kåre og Frank Egil deltok på løpet fra Melhus Orientering.  

Resultater finner du på bikkesys og løypene ligger på Livelox.

Fikk du veldig lyst til å løpe løypene så kan du komme på treningsløpet vårt 15. sept kl 17.30. Vi har mange kart til overs så bare møt og løpe en løype. Vi arrangrer treningsløpet når det er lyst ute. Det er mye lettere.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.