Lommelyktløpet 2021 med inne-servering onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Okt 2021


Tradisjonen tro siden midten av 1980-tallet avslutter vi sommersesongen med Lommelyktløpet på Bjønnabakken. Bildet viser 2 x Ingrid og Hanne etter fjorårets løp på Bjønnabakken og før programmet inne startet.

Oppmøte er ved skihytta til Yragutten (se veibeskrivelse) onsdag 20. oktober kl 1800. Etter litt forberedelser og venting på mørket vil så Atle presentere oss for kveldens løyper. Det blir, som i fjor, poengorientering med tidsavgrensning og kveldens løpstittel er Vaksineløpet. Merk at det ikke er krav om vaksinepass for å starte og det blir heller ikke vaksine som premie!

Etter løpet trekker vi innendørs og der vil Trine og Hege ordne med en enkel servering. Så kan praten gå om kveldens løp og om sesongen som er i ferd med å gå over i historien. Prat med litt god tid er ikke ofte vi opplever i o-hverdagen, så dette gjør bare godt!

Etter hvert vil de yngste bli premiert for kveldens innsats. Frank Egil vil underveis komme med en kort seanse med quiz. 

Mye å glede seg til!!

Merk at vi korter ned på programmet inne i forhold til tidligere år. Dette mest på grunn av de yngste, men også for å spare på hederen til sener i høst. O-avdelinga er nemlig 75 år og vi planlegger en hederskveld i desember med utdeling av premier for bl.a. Turorientering og Ukens løype. Der vil det også bli delt ut Årets Gull-O-Sko og evt. Det gylne kompass. Og mye mer......