Viktig med medlemskap i Hoopit for økonomien i o-avdelinga!

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Nov 2021

O-avdelinga nyter, som de andre avdelingene, økonomiske midler fra det offentlige. Mange ordninger er basert på antall medlemmer og i særdeleshet antall medlemmer under 20 år.

Derfor er det viktig at så mange som mulig av dere som deltar på våre treninger og arrangementer i løpet av året registrerer dere som Hoopit-medlem og betaler medlemskontingent  innen årsskiftet. Er årets kontingent betalt, men at ikke dere er registrert og det bare å registrere dere! Det er også viktig å fortsette som medlem i årene framover og registrert i Hoopit.

Medlemskontingenten på 100 kroner betales til hovedlaget i MIL, men o-avdelinga ikke har medlemskontingent.

Hvordan evt. innmelding gjøres kan du lese i denne nyhetssaken fra hovedlagets nettside. NB! Kryss av for orientering som lag:

Kjære medlemmer!

Melhus Idrettslag bytter nå medlemssystem til Hoopit. Hoopit vil fra 1.april bli brukt som banekalender, klubbhuskalender, betalingsløsning for treningsavgift/medlemskontingent, politiattest og kommunikasjonsplattform for intern kommunikasjon for styrer, lag og utvalg.

Systemet dekker løsningen for tidligere medlemssystem og evt Facebook/Spond. Men det er ingen krav for å slutte å bruke Spond som kommunikasjonssystem inntil videre, men da må man føre dobbelt siden medlemsregistreringen er knyttet til Hoopit.

 

Det er nå lagt inn alle lag. Utøvere (evt foresatte) må selv registrere seg på de ulike lagene for å få oversikt og tilgang til informasjon innad i laget. 

 

Registrer deg i Hoopit ved å følge denne lenken:

https://admin.hoopit.io/melhus-idrettslag-735223

Trykk på ditt «lag» og vipps så er du inne :)

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Simen Bruheim, Geir Grønning eller Frank Brudal.

Du kan også sende mail til post@melhusil.no

Tips: Bruk også chattefunksjonen i Hoopit og se «Spørsmål og svar – Hoopit» på denne lenken: https://support.hoopit.io/nb/?fbclid=IwAR04bQ7pYMo_2XHaCn9RGNj0VPnVrcVdczt6HClJBVe0W0rCZrpBAfYPKgQ

 

Velkommen til Melhus Idrettslag og Hoopi