Blide fjes på Lete

Postet av Melhus IL - Orientering den 4. Mai 2022

Viljard og pappa fant alle postene i nybegynnerløypa i en fei

21 løpere og en løypelegger møtte på kveldens treningsløp på Lete. I nybegynnerløypa deltok hele 11 løpere som hadde en runde på vel en km. Litt uvant her var postdetaljene lita myr og søkk, men disse var trygt plassert ved stien, så alle fant postene. Snøfonner og blautstrekk ble forsert  i stor fart og med stor entusiasme. 

Sanna fikk snø i skoene da hun passerte snøfonna, og søstra Emma sprang fra mor Maja og søstra.

Live og Olive med sine mødre på vei til siste registrering. Martin er fornøyd med å ha løpt fra pappa.

B-løypa på 2,3 km fullførte 8 løpere og noen gruet seg til førstestrekket som hadde mye oppoverbakke. Dette ga fin mulighet for å løpe seg inn på kartet og bli varm, mente noen. Post 3-5 gikk netto oppover og her fikk de også testa blodpumpa og o-teknikk. Det ble meldt om noe bomming mellom post 4 og 5 da ei myr der post 6 var plassert fintet ut løperne.

Johannes L har nettopp fullført B-løypa. Kåre og Johannes H diskuterer veivalg og det samme gjør far og sønn Lerli.

Så blid blir man når man av å få i gang blodpumpa i stigningene opp mot Våttåsen: Trine, Eivind, Hege og Stefan. 

A-løypa hadde 2 deltakere. Hege og Stefan var godt fornøyde etter innkomsten i den 3,5 km lange løypa, som var langt nok i dette terrenget. Det meste av snøen var tint, men løypelegger måtte fjerne en opprinnelig planlagt post pga store snøfonner. 

Da takker vi alle deltakere for i kveld og ønsker alle velkommen på neste arrangement som allerede er på lørdag: Finn-fram-dagen. Se egen sak om dette.

Neste uke er det treningsmuligheter på Tambartun (11. mai). Kommer du?