Finn-Fram-Dagen 2 samlet mange ved Tambartun onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Mai 2022


Ivrige løpere i strie strømmer inn til målposten etter ei av stjerneløypene. Eivind hadde lagt tre stjerneløyper og ei Råtassløype med tidtaking for de unge og to løyper for de noe eldre som gikk for det meste i terrenget opp til Nordgardsmyra. Det ble altså Finn-Fram-Dagen 2!Oppfølgeren av sentrumsarrangementet lørdag ble ikke noe nedtur. All-idrett kom med over 20 barn, flere av rekruttene fra de siste åra stilte opp til ny sesong og veteraner for øvrig møtte også opp. 

Det ser ut til av det var litt over 30 barn i opplegget for disse og i ordinære løyper stilte 12 løpere. Når vi kan legge til en god del foresatte for barna, var det nærmere 80 som deltok i arrangementet. 

Av våre løpere stilte vi med 8 instruktører som skulle veilede de unge håpefulle. Av instruktørene hadde vi igjen med oss ungdommene Hanne og Ingrid som begynner å få litt rutine etter hvert.Vi har valgt å legge de mange blinkskuddene fra kveldens begivenhet i et eget bildealbum som nyhetssak på denne sida.

Resultater fra løpet kan leses på Brikkesys.

Vel blåst!

Siste løp blir førstkommende onsdag den 18. mai på Bjønnabakken på Øyås. Det blir en "eksamen", der løperne skal delta i vårt arrangement i Orkla Gaula-karusellen. Løypa for rekrutter blir veldig enkel, men litt lenger og går etter skogsstier. Herlig!