Storseier i Orkla Gaula-karusellen i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Mai 2022


Det ble virkelig en pangstart i årets karusell med løpet på hjemmebane med nesten dobbelt så mange poeng som Leik og mer poeng enn alle de andre laga til sammen! Gratulere med toppinnsats!

De spreke unge o-løperne her er Ida, Ive og Sanna sammen med ledsagere.Det var ei stund stille etter opprigging, men ikke lenge!Leik kom med en stor og løpssterk tropp som trivdes i nærheten av MIL-fanen - og med den flotte utsikten.
I tida før løpsstart kom det en jevn strøm med løpere i alle aldre. Noen var nettopp kommet, mens andre hadde gjennomført løpet og var kommet i kiosk-kø.

Det ble registrert inn nesten 100 løpere i løpet. I tillegg kommer en del foreldre til barna som ikke ble registrert inn. Det var folksomt i kveld!


Løpet var det siste Finn-Fram-Dagen i år og rekruttene fikk være til stede på et litt større o-løp med ordentlige løyper og tidtaking. For samtidig var løpet først løp i Orkla Gaula-karusellen i år og det første siden 2019 og uten restriksjoner. Det var mange som var virkelig glade for det!
Løpsleder Kjell Rune Logan-Halvorsrud og løypelegger Frank Egil Holm hadde stelt i stand en flott arrangement på lunningsplassen like sør for Bjønnabakken og  i marka innover mot Onstjønna. De hadde med seg en rutinert arrangørstab. 

I motsetning til de to forrige åra, var nå restauranten på plass, til stor glede ikke minst for de små Den ble betjent av Kristin og Trine.Jan Egil Rud fra Orkanger beretter her om sitt løp til løypelegger Frank Egil.

Løypene fikk veldig god omtale og falt tydeligvis i god smak, noe som også kan tolkes fra løperens ansiktsuttrykk.


Under her kan du kosen den med noen utvalgte stemningsbilder fra kvelden.


Leder for Melhus all-idrett, Lasse Børgersen er på vei til registrering ved mål sammen med Leon.


Til høyre er det meningsutveksling av veivalg til og sleiver på poster mellom Martin og John.
Mari Kanestrøm, Orkanger ble vinner av Gul løype. Tore Kanestrøm fikk til et godt løp i Rød løype.

Sigurd og Vetle uttrykte: «herre va skikkelig artig!»
Spesielt brikke er moro å ha med, ja også det andre som heter noe med kar...?


Ola Keiserås tok en utklassingsseier i lengste løypa. Litt under 37 minutter på 4,5 km i dette terrenget er mer enn godkjent!
Etter han kom det enda tre Leik-løpere som dermed hadde totaldominans i den løypa.

Gjesteløper Kristin Haugskott fra Trollelg fikk til et virkelig godt løp i Rød løype.Vinneren i Rød løype i karusellen ble Stein Ivar. Her på tur til målposten (over).


Til høyre er Johannes Halvorsrud ferdig med sitt løp i Grønn løype - godt fornøyd med løpet!


Resultatene fra løpet med tider, strekktider, individuelle poenger og poengene i lagkonkurransen finner du her.

Resultat lista er hyggelig lesning for oss i Melhus med en utklassingsseier i lagkonkurransen. 

Vi håper nå på fortsatt like stort oppmøte til uka. Da blir det treningssløp fra Saga på Brekkåsen i et trygt terreng. Vi fortsetter med opplæring og de som møter opp der og er villig til å fortsette med orientering, vil få tilbud om å låne ei av våre flotte nylon løps-skjorter. Det blir stas både i treningsløp og ikke minst i karusell-løpene som kommer utover sesongen!