Ungdommenes kveld på Brekkåsen

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Jun 2022

Torsdagskvelden stod i ungdommens tegn. Godt og vel 100 ungdommer deltok på STOK´s ungdomsløp som vi arrangerte ved Brekkåsen skole.


Ivrige løpere klare til start

Atle hadde lagt fartsfylte løyper med start oppe på Nordgardsmyra. Etter en runde på myra krysset løperne veien ved Capro for en siste runde tilbake til Brekkåsen skole. Noe som innebar raske løpstider. Selv om løypene tilsynelatende så enkle ut, måtte løperne hele tiden være konsentrert og følge med. Mange poster og viktig å sjekke at man var på riktig post.

Innlagt i konkurransen er det for de eldste klassene ledertrøyer for sammelangtleder og sprurttrøyer. Kveldens løp hadde sistestrekket inn til mål som spurtstrekk, og dette viste seg ved at løperne hadde høy fart inn til sistepost.

Full fart mot mål 

 


Etter løpet vanket løperdrikke og kioskansvarlige fikk omsetning på kaker og vafler. Tydeligvis falt utvalget i god smak til deltakere og foreldre.

Kristin, John og Klara klar for sultne løpere...

 

Mange og sultne var de :-)

 


Fra egen klubb hadde vi to deltakere, Martin (til venstre) og Johannes (til høyre). Flott innsats av guttene.


Tilbakemeldingene fra både løpere og foreldre var enstemmiig. Flott arrangement med gode løyper, godt gjennomført opplegg i godt vær. Takk til alle innvolverte. 


Flott vær og fin atmosfære på samlingsplass.

To "skuffede" Wing-løpere etter løpet. Selv med disk virket ikke humøret å være dårlig....