Leik ga oss en real nesestyver i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Jun 2022


Snorre Duesten og Johannes Lerli var tilfreds etter sine løp i henholdsvis nybegynnerløype og Grønn løype. I tillegg stilte Martin Åsegg Nikolaisen i nybegynnerløypa for Melhus.
Orkanger var arrangør av 3. karusell-løp i år fra Ulvåshytta rett opp for Thamshavn.
 

Anders Solstad hadde lagt løyper som utfordret løperne både fysisk og o-teknisk. Til venstre står han sammen med Martin og studerer løypene fra løpet.


Som vanlig var det mange oppe i toppen i Rød løype og Atle tok enda en gang seieren framfor Audun B og Kjell Rune. I sammendraget er det Stein Ivar som leder.

i Grønn løype var Hege temmelig nær vinneren Tone Almås, Leik. Imponerende i grunnen,  da Hege sitt kompass hadde ei kompassnål som hadde kollapset allerede fra start.

Trine gjør det fortsatt skarpt i  Hvit løype med tredjeplass i kveld og 2. plass sammenlagt.

Martin tok en flott 2. plass i kveldens Gul løype og dermed inntar han ledelsen sammenlagt.

I lengste løypa (Blå) hadde vi ikke noen deltager og Leik tok enda en gang tredobbelt seier.I lagkampen var Leik overlegen i kveld med 860 poeng overvekt. Leik gjorde dermed en svært solid innsats og knappet sterkt inn på oss i sammendraget. Der har vi enda 710 poeng å gå på - en ikke alt for betryggende ledelse lenger. Men vi har nok mange poeng å sanke ekstra når vi får ungdommer og foreldre tilbake etter bl.a. skoleavslutninger.

Resultater ligger på Brikkesys.

Onsdag i neste uke er det St.Hans- feiring ved Lauglovatnet med klubbmesterskap og bading!