Blir du med til Åre på klubbtur og ”Världens största orienteringsäventyr” 22-29 juli 2023?

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Aug 2022


På bildet har Stein Ivar allerede under Midt Norsk mesterskap i Selbu i 2019 pekt ut O-Ringen Åre som den perfekte klubbtur for oss. Så kom korona, og Åre som arrangør for dette gedigne orienterings-eventyret ble først utsatt til 2021, og så igjen til 2023!

Men nå blir det og dit skal altså Melhus orientering og vi håper mange Melhus-løpere blir med! 

Det blir stor variasjon og mange valgmuligheter innen klasser og løypelengder, så her er det bare å velge etter ønske, form og behag. Selve påmeldingen til løpene er det lenge til, men det vi derimot trenger nå, er en tilbakemelding på hvem som ønsker å være med. Det er stor rift om overnattingsstedene i Åre denne perioden, så vi bør begynne å se etter noe som er egnet for oss. En stor hytte der vi kan bo sammen kan være ideelt. Kanskje med en biloppstillingsplass utenfor med mulighet for campingvogn eller lignende.   

Dette skriver arrangøren:

“Vi funktionerer lovar och se till att ni får en underbar vistelse i skogen, på sjøen och på fjellet”. O-Ringen Åre 2023 kommer att bjuda på tevlinger som ni kanske inte har upplevet tidigare! Vi lovar att ta vel hand om er som kommer til Åre i 2023!


Kom derfor med en tilbakemelding til Hege innen utgangen av august om det er aktuelt for deg å bli med! 
 

Dette kommer til å bli tidenes happening - alle som deltar på O-Ringen er overbegeistret over alt som foregår både av sportslige og sosial karakter! 

·  

Håper DU blir med!