Virkelig flott oppmøte og varierte løyper i kveldens trening ved Yraberget.

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Aug 2022


Olive og Live Marie med følge troppet tidlig opp for å løpe nest sist O6`er fra Yraberget.

Det var de etter hvert ikke alene om, da det til sammen kom 30 løpere før det ble kveld! Vi hadde til og med internasjonal deltagelse. Hanne og Ingrid hadde tatt med utvekslingsstudent Belgiske Hannah Dekelver som alle går på Melhus vgs.

Kjell Rune hadde lagt fire løyper som seg hør og bør for en O6`er og de ble godt mottatt. Ikke enkelt å legge løyper herfra, da skogen er nokså tett i stigningene opp til Snellmyra like sør for Bjønnabakken. Det taklet løypelegger fint.Martin i mål!


Pernille og Edvard i fint driv inn til målpost.

Johannes og Mirjam med reserveposten etter sine løp. Begge med gode tider i sine klasser.

Trine godt fornøyd med sitt løp.

Atle med kveldens beste tid i langløypa.

Viljar klarte nybegynnerløypa helt alene!


Kristin i mål etter sitt løp i 2,4 km B.


Samme løype hadde Jan Petter.

Emma Sofie og Sanna Elise får noen formaninger av far Steinar etter sine flotte løp: Du skal alltid stå med ryggen til den retningen du kom fra!Til venstre ser vi Hege og Stein Ivar som hadde en intern kamp i langløypa.
Etter løpet var det mange som tok seg god tid i det flotte sommerværet. Løypelegger hadde med kaffe, saft og kjeks som smakte godt.

Resultater med poengstilling i klassene kan leses på Brikkesys.


Dette var en god premiere før siste og avgjørende slaget på Gåsbakken neste onsdag. Da stiller vi med mange stafettlag og en hel haug med individuelle løpere. Pokalen skal til Melhus igjen!