Årets Gull-O-Sko 2022 til Hege Solhjem Melhuus!

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Des 2022


Årets Gull-O-Sko er en hederspris for fremragende positiv profilering av o-sporten i Melhus idrettslag.


Prisen ble i sin tid donert av Martin Melhuus. Prisen er en vandrepris som er delt ut fire ganger tidligere.

Her er Martin i Gruva onsdag kveld når han leser opp tilblivelses-beretningen til selve prisen. Her kan du lese statuttene for prisen og den fornøyelige historien om tilblivelsen.


Styret i o-avdelinga er jury og her kan du lese begrunnelsen for årets tildeling:


Årets gull-o-sko går til en meget ivrig Melhus-løper. Vinneren er en av de løperne i Melhus som deltar på flest treninger og løp i løpet av sesongen. I tillegg bidrar hen til at det er trivelig for alle andre å være med på både treninger, løp og lagsturer. Hen møter alle med sitt gode og smittende humør, som gjør at alle føler det er hyggelig at de kommer akkurat i den dagen. Hen er svært viktig for det gode miljøet vi har i klubben vår. For hen er Orientering en livstil, og hen er et unikum hvis noen ønsker å finne info om arrangement i kretsen. Treningslysten er stor både sommer og vinter.

Ingen overraskelse hvem det er nå?....

Hun har vokst opp med orientering og har et stort hjerte for o-sporten. Hun er gull for klubben vår, hun bidrar som løypelegger, er ansvarlig for inne-trening og setter ut løyper på tur-orientering. Ved KM høsten 2022 laget hun premier til alle deltagerne og hadde ansvaret for premieutdelingen. Når vi har sosiale arrangement stiller Hege opp og steker vafler, koker kaffe og deler ut premier, og er i tillegg ansvarlig for våre klubbturer. Mat og drikke kjøpes inn, og kubb lages 😊 For ikke å glemme at Hege har vært et engasjert styremedlem siden 2014.

Hvorfor har hun ikke fått gull-o-sko før?Hege har konkurranseinstinkt, og ønsker å gjøre det bra i konkurranser, og hun gjør det ofte veldig bra. Noe hun ikke gjør stort nummer av, men smiler pent til Trønderbladet. Vi hører mer om de gangene løypa ikke er bygd for stor fart 😉, for det går fort når hun løper, og hun forklarer gjerne detaljert hvor det gikk for fort, hvorfor posten ikke var akkurat der hun trodde. Hvis vi skal ønske noe for det nye året så er det at Hege setter mest søkelys på alle de gode resultatene, for det er dem det er flest av. Men det er underholdning i bommer også.

Hege deltar som sagt på nesten alle våre treninger og løp, og bidrar til god kvalitet på treningen og godt humør i treningsgruppa. Skulle hun være forhindret fra å delta, så følger hun likevel med på resultatservice og sosiale nettverk. Hun etterspør kart og løyper, og er svært engasjert og interessert i andres prestasjoner. Hege setter pris på gode resultater, men ønsker også full oppdatering på veivalg og bommer. Hege er en ener på å gi komplimenter til andres innsats.


Hege; vi setter stor pris på deg, og du har virkelig fortjent gull-o-skoen!