2023-sesongen er i gang

Postet av Asker Skiklubb den 1. Jan 2023

Nå er det åpnet for registering av klipp for de 2 vinterkartene Kjekstadmarka og Vestmarka, med totalt 30 poster. Postene er plassert langs skiløypene, men står ute til 1. mai, så det bør bli muligheter til å plukke poster etter skisesongen også.

God nytt tur-o-år fra oss i Askeladden Turorientering. 


Kommentarer

 • Askeladden Turorientering (Asker)

  Hei @Jorunn Øverbø - de 2 postene var snødd ned, og mange har tatt kontakt med oss om dette. Gravemannskap var ute med spade i ettermiddag og fant fram igjen postene. Send oss en epost - så skal vi hjelpe deg med kodene til de to postene

  22 januar 2023
 • Jorunn Øverbø

  Jeg tok en runde i Vestmarka i dag, men kunne ikke finne postene 7L og 5X. Er det flere som har leitet nøye etter dem, og ikke funnet? Skal ikke vinterpostene ligge langs skiløypene? Er det mulig å få kodene til de postene?

  21 januar 2023
 • Askeladden Turorientering (Asker)

  Registrering av poster på nett ble ikke aktivert før 1. januar da disse postene gjelder for sesongen 2023. Ta kontakt på epost hvis du ikke har tatt vare på koden.

  13 januar 2023
 • Jan Digranes

  Er det noe feil med QR på post 10W. Jeg var der 7 desember. Da virket det som jeg fikk registrert koden, men på oversikten min nå, har posten ikke kommet med. En dame som forsøkte å registrere samtidig fikk det ikke til, og var lur og skrev ned koden. Det gjorde ikke jeg …

  12 januar 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.