To KM-gull til Melhus-løpere!

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Mai 2023

Hege og Stefan gav alt og vant gull i årets sprintmesterskap.

Seks løpere fra Melhus deltok i kretsmesterskapet i sprint, som ble arrangert av Trollelg lørdag 13. mai. Et spennende område på Flatåsen ble benyttet, og hadde uvanlig mye skogsterreng til å være sprintløp.

Melhus Orientering gjorde det godt på premielista. Hege og Stefan vant i D60 og H50. Johannes tok bronse i H15-16.

Både Hege og Stefan stiller i nye aldersklasser i år, og har forventninger til sesongen. Kanskje nådde de ett av sine første store mål denne lørdagen.

Dette var gøy, og det er fint å se at jeg klarer å løpe på dette nivået, sa Stefan etter å ha avsluttet på tida 15.33, i den 2,7 kilometer lange løypa.

Seks løpere stilte i H50, og Stefan var 13 sekunder foran Torgeir Aune fra Byåsen.

Kristin Lerli og Hege Solhjem Melhuus tok de øverste plassene i D60.

I klassen D60 var tre løpere påmeldt, og alle var fra Melhus. Hele dream-team med Hege, Trine og Kristin.

Dessverre måtte Trine melde forfall på grunn av sjukdom. Det ble derfor ingen skikkelig test på stafettlaget som kan løpe fletta av de andre i D180 i årets store mesterskap. Men uttaket er allerede gjort, og alle de tre Melhus-damene blir farlige som debutanter i D60.

1963-årgangen lukter pallplass i Midt-Norsk Mesterskap!

Johannes Lerli fikk bronsemedalje. De to øverste plassene tok Marius Lærum Hagen fra Tynset og Anders Berge Mjølhus fra Trollelg.