Endelig har OG-karusellen startet

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Mai 2023

Vi arrangerte første løp i OG-karusellen denne sesongen. Det ble en fantastisk kveld med over 100 deltakere på Sjetnan. Audun bakk var årets løypelegger, og han hadde laget flotte mellomdistanseløyper. Løypene gikk i fantastiske Momarka og i nydelig terreng nord for skytebanen.

Vi har i de siste årene samarbeidet med Melhus allidrett. Vi arrangerer tre aktivitetskvelder for de og avslutter med OG karusellen. Derfor deltok over 50 løpere i nybegynnerklassen. Vi synes det er en fin måte å vise barna hvor artig det er å være med på o-løp. Og vi håper at flere blir med oss fremover i sesongen. Noen vil nok mistenke oss for å være lure med tanke på at vi får masse poeng i klubbkonkurransen, men vi har kun ærlige hensikter ……

Uansett er det artig med masse folk og laaaaange køer.

Alle barna fikk premier da de kom i mål, og enda bedre de fikk gratis saft og kaker.

Vi fikk også tre klassevinnere. Kåre vant i gul løype, Stein Ivar vant i grønn løype og Kjell Rune vant i rød løype. Anne Kari og Ola frå Leik vant i hvit og blå løype.

Å kapre poeng til klubben vår gir oss motivasjon til å gi litt ekstra fart i løpet. Johannes var så motivert at han kom direkte fra ungdomsløpet på Byåsen til OG karusellen. Derfor deltok Johannes på to løp samme kvelden. Fantastisk innsats for klubben vår.

Vi fikk mange poeng i går. Uofisielt samlet vi inn 3860 poeng, men Leik var gode de også og samlet inn 2028 poeng på bortebane. Orkanger og Gaula ligger lenger bak med 262 og 219 poeng. (Det kan komme noen justeringer i poengene siden det ikke er helt rett frem og regne ut poeng i Brikkesys)

Vi fikk en god start på årets OG-karusell, men ikke la deg lure. Vi vet at Leik kommer sterk tilbake utover sesongen.