Solid Melhus-innsats under 2. karusell-løp på Fremo

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Jun 2023


Adrian og Robin hadde knappest startet før de kom i mål. Racer-fart! Pauline Bellingmo som svever i bakgrunnen er mektig begeistret over innsatsen!


Laginnsatsen var helt upåklagelig onsdag kveld. Vi stilte med 26 løpere og det ble mange gode plasseringer. I nybegynnerklassen hadde vi 6 løpere med i kveld. Det er en del færre enn sist onsdag, så her har vi mye å gå på i lagkampen framover sommeren.

I Gul løype var Kåre klart best - like ens som i 1. løp. På 3. og 4. plass kom Steinar og Martin. Sanna, Emma og Mathilde gjennomførte i god stil på gode tider i den bratte løypa. Sammenlagt inntar Kåre og Martin de to første plassene. Sammenlagt har Trine en god 6. plass.

Våre løpere i Hvit løype fikk i kveld litt beskjedne plasseringer, men med gode tider ga mer enn godkjent innsats: Eivind, Ingrid, Trine og Kristin var godt fornøyd med kvelden.

Stein Ivar gjorde som Kåre og tok sin andre løypeseier av to mulige i Grønn løype. Hege ga alt og ble belønnet med andreplass ikke langt bak Stein Ivar. John og Jan Petter fikk også gode plasseringer med 4. og 6. plass. John har her tredjeplassen sammenlagt og Hege med bare ett løp har 5. plassen. 

Johannes imponerer igjen i Rød løype! Tore Kanestrøm fra Orkanger var det lite å gjøre med i kveld, men en sterk andreplass er skikkelig morsomt. Johannes slo to gode Leik-løpere, mens Kjell Rune kom bak der igjen. Sammenlagt etter to løp i Rød løype leder Kjell Rune med Johannes ligger på andreplass!

På topp i Blåløypa troner naturligvis Ola Keiserås fra Leik. 36 minutter på nesten 6km er ikke mindre enn imponerende. Imponerende er også Atle sin innsats med flott andreplass foran et kobbel av sterke løpere fra Leik, Gaula og Orkanger. Stefan fikk en fin 6. plass på Fremo, men ligger på en storartet andreplass i løypa etter to løp, bak Ola Keiserås. Atle har bare ett løp, men ligger på 7. plass.


I lagkampen knep Leik innpå Melhus med 200 poeng.  Følgende oppsett viser detaljene:Resultatene kan leses på Brikkesys http://brikkesys.no/result.php?id=5240.


Laget er godt fornøyd med kvelden på Fremo, noe som bildet under viser:Merk at treninga neste uke blir under vårt arrangement i ungdomsløpskarusellen. Den blir arranger fra Sjetnmyra torsdag 15. juni! Der blir det vanlige løyper som vi kjenner fra før, men det er bare ungdom 20 år og yngre som får delta - tenk det!