Strålende kveld for ungdommene i Sjetnmyra

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Jun 2023


Melhus har hatt ett løp i o-kretsens ungdomsløpskarusell i mange år. I år var det lagt til Sjetnmyra torsdag denne uka i strålende vær og omgivelser. Klaras panoramabilde over skiarenaen viser spurtstrekket i forgrunnen ned mot sisteposten helt i venstre bildekant. Målposten er ned mot veien like til høyre for furua og videre mot høyre sekretariatet, premiebordet, salgsteltet og o-henger med oppslag.MIL-vimpelen: Her er også online-versjonen!


80 deltagere var påmeldt som er litt mindre enn forventet, men mange hadde dradd til stafett i Finland allerede. De som kom fikk en bonuskveld av de sjeldne: Strålende vær, lite åte, vel tilpassende løyper i et trygt terreng i og rundt lysløypetraseene. Løypelegger denne gangen var Stein Ivar Foss som la 5 løyper for klasser opp til 20 år. Løypene fikk gode skussmål fra løpere som følte seg trygge i skogen. Alle kom seg velberget i må!

Det er flere funksjonærer som blir nevnt i saken, men en har så mange gjøremål at det er vanskelig å finne en god plassering: Martin blir brukt som poteten til alt. Merking, rigging av start og samlingsplass, frakting av o-hanger og utstyr fra o-kjelleren, overoppsyn av samlingsplass under løpet og mye mer.


Ved starte råde det ro og verdighet. Frank Egil, Kåre og Jens Arne hadde full kontroll.Løpsleder Eivind myser på skjermen ved innkomsten, mens Klara har overblikket med løpere, brikker og utskrift. Stein Ivar og Atle var også involvert i staben. Atle var blant annet en utmerket speaker under løpet og i samspillet med Hege under premieutdelinga.


 


Kristin og Trine serverte både vått og tørt til sultne og tørste løper med følge. Saft etter løpet var nødvendig i varmen og frukta smakte den også. Skuff-kaker og boller gikk unna på høykant både på arenaen og i bilen hjem.Hege og Klara hadde laget et delikat premiebord, pyntet med ikke-reist bjørk. Premieseremonien var like flott som under KM lang sist høst med samarbeidet mellom Atle og Hege. Passe høytidelig og tilpasset ungdomsløp der alle får premie.


Her er bilder av våre tre deltager:Johannes fikk til et toppløp og var bare sekunder unna seieren i H15-16.

Han styrket sin ledelse om spurt-trøya etter det gode løpet.Kolin  med premie for deltagelse i C-løypaEmelia med påfyll etter løpet i C-løypa.


Vi har en masse bilder av løperne i Sjetnmyra i dette albumet: https://www.melhusorientering.no/gallery/album?uid=1100376237&aid=90913. Bildene må åpnes for å se de fullt ut!

Bilder er tatt av Eli, Anita, Frank Egil, Martin, Hege og Klara.