Strålende kveld ved Lauglovatnet

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Jun 2023


Tradisjonen tro avviklet vi i kveld årets klubbmesterskap ved odden sør i Lauglovatnet - også denne gangen med Lerli som arrangør. Været var også av det tradisjonelle slaget med god sommertemperatur og varmt bandevatn. 

Det møtte 15 løpssugne løpere, noe som er litt mindre enn vanlig. Det kan nok henge sammen med at vi er inn i ferien for noen. Det var lagt fire løyper fra 2 km til vel 4 km. og med ulike vanskegrader. Her var det noe for enhver smak. Løpstraseene var sør og vest for Lauglovatnet i et terreng med mange stier, veier, skogsveger  og lysløyper. Det ble stor fart i de fleste løyper. Johannes og John var løypeleggere.
Maya, Sanna Elise, Steinar og Atle svært sentralt plassert i forhold til servering. 

Mye å prate om etter et løp!
Full restituering av løpere som har tatt sine løyper,

mens Martin er nettopp klokket inn til en god tid i C-løypa.
Atle er nysgjerrig på hvor Emelia har løpt i sin andre løype for kvelden - 3km B!Så var det duket for premieutdeling:Emelia og Sanna i D 9-10
Johannes i H 15-
Maya i D40-
Steinar og Stig i H40-
Hege, Kristin og Trine i D 60-
Atle og Stein Ivar i H50-. Stefan dro før premieutdelinga.
Kåre og Martin i H75-. Hege er støttende på premiepallen.Eivind fikk også premie i H70-, men uten bilde-dekking.
John får her takk for hovedregien i familien Lerli for klubbmesterskapet 2023.

Løyper og servering var helt fortreffende!Da er alle nevnt av løpere og arrangør, men vi hedret også kvelden eneste publikumer Åse. Tålmodig ventende på løpere. Hadde også en viktig jobb i å mate ei Stokkand ho, sammen med flere andre.
Resultater kan leses på Brikkesys.

Da tar vi ferie i avdelinga og treffes samlet til trening 9. august. Mange deltar nå i sommer i f.eks. Sommerløpene i Nord-Østerdal, Svensk 5-dagers i Åre og Midtnorsk mesterskap i Innerøy i midte av august.