Gimse by Night - høsten og mørket er her

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Sep 2023


Vi husker alle de magiske timene under Gimse by Night ved Lomtjønna i Vassfjellet i fjor: Nærmest stjerneklar kveld og en varm høstvind! En helt uforglemmelig opplevelse for de vel 130 løperne!

I år er løpet tilbake til Gimse onsdag 27.september. Parkering, samlingsplass og mål ved Brekkåsen skole, mens starten er opp ved krysset Hollumsvegen/Klemets veg.


For dere som ikke skal delta i fellesstarten og vil løpe N- eller C-løype, er det bare å møte opp ved teltet vårt like nedenfor skolen og meld dere på som i et vanlig løp. Vi kan ta imot påmelding fra kl1800 og utover til nærmere kl2000. Det er fri start oppe ved veien fra like før kl1900 og helt til omkring kl2000. Selv om det nesten ikke er mørkt på denne tida, er det lurt å ha hodelykt, for i skogen i overskyet vær vil det bli litt mørkt fra halv 8 og utover. Løypene går i kjente omgivelser østover mot Nordgardsmyra, krysser Hollumsvegen og går sørvestover i og like ved boligfeltet med mål ved skolen. 


Fellesstarten går kl2000 og det er løpere i tre A-løyper og B-løypa som starter der. A-løypene har en haug med såkalte gaflingsvarianter. Løypene går i samme område som de korteste, men mye lenger til skogs. Herlig!

For de som ønsker å delta i ei A- eller B-løype, men uten å stille i fellesstarten, går det helt greit: Start noen minutter etter fellesstarten som i et vanlig løp med brikkestart. 

Les gjennom PM for løpet som ligger ut på Eventor: https://eventor.orientering.no/Documents/Event/39424/3/PM


Magien nærmer seg!