Ny og gamle o-løpere på Løvset i kveld.

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Mai 2024


Bildet over viser terrenget sørover fra samlingsplass på Rønningstrøa og viser det nye feltet Furuhaugen med tilstøtende hogstfelt som strekker seg til like nord for Hyggelig-flekken. 

Eivind var først ute som løypelegger i årets O6`er. Samlingsplass var på steinfyllinga over Trømyra like bak Rønningstrøa på Løvset.  Oppmøtet var ganske bra til tross for at flere løp siste løp i Trondheim sprintcup som gikk samtidig. Vi hadde for øvrig et nydelig løpsvær med tørre stier.

Nybegynnerløypa og den litt lengre og vanskeligere C-løypa gikk fra boligfeltet Hesttraø i nord via Rønningstrøa og litt sørover i boligområdet Furuhaugen. 10 løpere deltok der og de fleste i C-løypa som Erlend Leiren gikk seirende ut av. Han freste i stor fart gjennom nybegynnerløypa etterpå .

Omtrent like mange deltagere var det i de to lengste løypene. De fikk blåst seg ut skikkelig med hjelp av Svartåsens motbakker. Ingrid og Jan Petter Opedal hadde fått en perfekt oppvarming hjemmefra som førte til seier for Ingrid og der Trin Aas snek seg framfor Jan Petter på resultatlista. I langløypa var Audun Bakk ett par hakk framfor Frank Egil Holm og unggutten Åsmund Bardal som fikk følge av Atle Pedersen.

En fin start på 6`erne ble det. Resultater finner du på Brikkesys.

Neste onsdag starter årets Rekrutt-cup med oppmøte på Brekkåsen skole. Som sedvane kommer Gimse all-drett med en haug av ivrige o-løpere, sa det blir det liv i stugan!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.