Mange blide barn og voksne på Nordgardsmyra onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Mai 2024


Bildet viser samlingsplass like ved Nordgardsmyra straks før det braker løs i Finn Fram Dag 3. Hele 33 løpere ble registrert, men det var adskillig flere enn det, da ingen av de voksne som fulgte barna ble registrert. Myra var til tider full av små og store føtter.Iveren etter å starte var det ingen ting å si på.


Vi hadde 16 unge o-løpere som deltok og flere av disse varmet opp med en eller to kortere løyper uten tidtaking for å komme seg inn i kart og terreng. For mange var for øvrig dette første gang som o-løper i terrenget.
Henrik i forgrunnen og Marius bak til venstre er vel fornøyd med dagens løp.


Så stupte de ut i kveldens lange nybegynnerløype med navnet Råtassløypa. Den bestod av poster fra de to kortere løypene, satt sammen til ei løype på vel en kilometer. Utrustet med løperbrikke gikk det unna i en viss fart Nordgardsmyra rundt.Etter løpet vanket det saft og pannebånd til de spreke løperne ekspedert av Hege.


For de mer erfarne løperne var det lagt opp til et vanlig treningsløp - eller vanlig er vel å ta i litt. det var svært mange poster satt ut på et begrenset areal. Mange retningsforandringer blir det av slikt opplegg og det var om  å gjøre å følge med på at postene ble tatt i rett rekkefølge. Emilia er en standhaftig dame. Hun gjennomførte 3,4km-løypa med 20 poster i fin stil til godkjent løp!


Resultater kan du lese på Brikkesys.


Flere bilder kan du se her: https://www.melhusorientering.no/old/gallery/album.rails?uid=1100376237&aid=91173


Neste uke er det 2. karusell-løp og det går på Hølonda. Da er det bare å pakke skreppe og dra til de store skoger for å sanke poeng igjen! Det hadde vært flott om de ivrige unge løperne kunne stille igjen da også, sammen med oss andre!!