GODT OPPMØTE PÅ ANDRE LØP I O6’ERN!

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Jun 2024


Det var antydning til trafikkaos på vannskillet mellom Melhus og Buvika onsdag kveld, men rundt 15 biler fikk da klemt seg inn på den vesle parkeringen.


Frank Egil hadde lagt fire løyper i terrenget nordover fra parkeringen på Lauvåsen, i dels blaut blautmyr, gjengrodde hogstfelt, men også fin, lettløpt, mosekledd og åpent landskap i deler av området.

Ingen helt ferske kom til start denne kvelden, så nybegynnerløypa fikk stå uprøvd denne gangen. De 22 deltakerne fordelte seg pent og ryddig på de tre øvrige løypene. Åtte stykker gjennomførte kortløypa på knapt 2km, og raskeste løper i denne runden var Erlend S. Leiren. Atter åtte forsøkte den lengre mellomløypa (knapt 3 km), og her var det Jorid Snefuglli, langveisfarende helt fra Sundsvall for anledningen, som tok den strakeste vegen gjennom skogen. Også i langløypa drøyt 4 km) ble det borteseier, der Jon Røstum fra Gaula var en tanke raskere enn et kobbel med fem hjemmeløpere tett bak.Kveldens yngste deltaker var Edvard Bagøien, som diskuterer veivalg med Ola Hjulstad og Atle Pedersen (til venstre). Familien Seehus Bredland (høyre) tok også denne kvelden turen fra Kvål til treningsløp på Melhus. Sanna, Maja og Emma suste raskt gjennom kortløypa og venter på at pappa Steinar skal komme inn til mål fra mellomløypa.Til venstre drøfter veteranene Martin og Kåre ivrig om hva som var lureste veivalg i mellomløypa, mens Jon Røstum forteller Stefan og Atle om hvordan han knappet inn sekunder her og der i langløypa inn til en trygg seier i klassen.Jorid Snefuglli løper for Trollelg, har en fortid fra Buvika, mens er for tiden bosatt i Sverige. Eivind og Jorid mimrer tilbake til litt forhenværende tider da det var et svært aktivt o-miljø i Buvika med tidvis enorm deltakelse.


Resultatene fra løpet finner du på Brikkesys: https://brikkesys.no/result.php?id=5807

Neste løp er neste onsdag, da det er en ny runde med OG-karusell. Nå er det Klæbu som står for arrangementet: https://www.melhusorientering.no/next/page/terminliste