3. løp i karusellen ved Nidelvens skrå bredder

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Jun 2024


Bare smil og fordragelighet i Melhus-leiren etter innkomst. Trond, Erlend, Martin, Stefan, Martin M og Atle. 

I bakgrunnen en liten Leik-koloni. Atle ble for øvrig løypevinner i Rød løype.


Nils Ottar Svaan sto som løypelegger også i årets Klæbu-arrangement. Samlingsplass var lagt til skihytta på Lauvåsen, et høydedrag sørover fra skoleområdet i Klæbu i mellom kirka og Nidelva. Vi har besøkt terrenget før og har litt blandede erfaring med den svært skogtette lia ned mot Nidelva - mange ravinedaler er det også å skulle har kontroll på. Terrenget har ikke blitt verken slakkere eller mindre tett siden sist.

Terrenget er likt for alle, så det var bare å sette utfor for løpere fra de 5 klubbene. Vi hadde et perfekt løpsvær: Overskyet og litt over 10 grader. Knotten syntes det var mye enklere å vente på oss ved målseilet - som en slags heiagjeng.

Leik og Melhus hadde også i kveld de største troppene, tydeligvis med overvekt av Hølondinger.Martin og Erlend har vært berett lenge nå etter løpet for servering. 

Kristin og Eivind har nettopp kommet inn.


Martin kunne smykke seg med tittelen løypevinner i Gul løype. Det er ikke verst! Erlend hadde trøbbel med brikken og fikk disk av den grunn. Det var synd, for det hadde nok blitt ei god tid der også. 

Kristin og Eivind nøyde seg med plasseringer ned på lista i Hvit løype denne gangen.Frank Egil og Stefan utveksler noen betraktninger etter sine løp.


Stefan fikk til et kjempeløp i Blå løype med andreplass bare vel 4 minutter bak Ola Keiserås, Leik. Frank Egil fikk til et godt løp i Rød løype og ble belønnet med fjerdeplass.
Rolf Wærnes fra Orkanger, Stein Ivar og Trine flokker seg om et kart. 

Det er tydelig noe interessant på gang!


Stein Ivar slå til med seier i Rød løype omtrent tre minutter framfor Tone Almås, Leik. Fire minutter bak der igjen kom Hege med sin sterke tredjeplass. John nøyde seg med en litt mer beskjeden åttendeplass i samme løype

Rolf Wærnes fra Orkanger kom på fjerdeplass i Hvilt Løype og slo Trine med  tre minutter. Martin M var bare 22 sekunder unna tredjeplassen i Gul Løype.
John og Eivind pakker sammen utstyr og kart etter dysten.

John er løypelegger neste onsdag i Leinstrandmarka.


Vi hadde ikke den største troppen, men fikk flere gode resultater bl.a. tre løypeseiere! Det som er uvant for Melhus er mangel på nybegynnere for der har vi vært best i mange år. I løpet av sommeren må vi grave fra en gjeng igjen.

Leik var suveren i lagkampen igjen med 900 poeng overvekt. Da leder Leik med om lag 2500 poeng. Gledelig var det at arrangørklubben Klæbu var bare 3 poeng bak oss på tredjeplass. 

Resultater fra løpet her: https://brikkesys.no/result.php?id=5834. Det mangler resultater i lagkampen ennå.


Til uke blir det klubbmesterskap ved Lauglovatnet bredd - på odden vår. Vi er lovet det finværet!