Avsluttet ungdomsløpene med pizzafest

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Sep 2015

Melhus hadde rekord-deltakelse på det niende og siste ungdomsløpet i 2015-sesongen. Hele 11 løpere fra Melhus stilte til start fra Ringvål lørdag 19. september. Om kvelden hadde kretsen invitert til pizzafest, og her kom 9 av rekruttene fra Melhus og noen foreldre.

Ungdomsløpene er et viktig rekrutteringstiltak i Sør-Trøndelag. Aldri tidligere har det deltatt så mange, og på flere løp har deltakertallet vært nesten 200. Gjennom sesongen har hele 15 barn og unge fra Melhus vært med, 14 gutter og 1 jente (Mirjam Halvorsrud). Flere av dem startet som nybegynnere i vår, men etter sommeren har de gått over til å løpe ordinære løyper. Atle Pedersen og flere foreldre var med ute i løypa for å veilede i begynnelsen. Løperne har fått premie hver gang, og lørdag kveld var det sammenlagtpremie til alle som har fullført minst 7 løp. Fra Melhus var dette: Peter Prytz Jensen, Oskar Storler, Sander Sandmo og Kristoffer Lerli.

Lørdagens løp gikk fra Skogly ved Ringvål. Lagsteltet ble raskt satt opp på grunn av truende regnvær, og de fleste kom gjennombløte i mål. Filip Hoseth sørget for klasseseier i H 13-16C, med Sander Sandmo på andreplass, drøyt 3 minutter bak. Gledelig var det også at Emil Ler Løkken deltok for første gang i et o-løp (H 13-16N), fast bestemt på å fortsette som o-løper neste år.Deltakerne rakk så vidt å dra heim for å tørke klær, før de møttes igjen på Heimdal videregående skole hvor det var sesongavslutning med pizza. Fra venstre rundt bordet: Håkon, Andreas, Kristoffer, Oskar, Emil, Peter, Sander, Michael og Espen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.