Klubbmesterskap og heidundrende våravslutnng onsdag 25. juni!

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Jun 2014

(22.06.2014)  Det blir klubbmesterskap og stor sosial samling etterpå onsdag 25. juni fra kl 1800 på Haugarommet ovenfor Lauvåsen. Stein Ivar legger løyper på Onstjønnakartet og etterpå er det premier til alle! Startkontingent kr 0/20/30.

Det vil bli merket fra Øyåsvegen ved Rønningen i Nordgrenda og mot Lauvåsen. Parkering på lunningsplassen ovenfor Lauvåsen og 300 meter til samlingsplass på vollen ved Haugarommet.

Etter klubbmesterskapet vil det bli stor aktivitet på vollen med premieutdeling, grilling, skattejakt og annen sosial aktivitet for store og små. Det blir gratis grillmat, kaker og drikke for alle!

Selv om det er meldt brukbart vær er det fortsatt en kjølig værtype, så ta med godt med klær til ombytte etter løpet og noe å sitte på. Vi har telt i beredskap også. Lue og votter skal strengt tatt ikke tas ut av o-sekken i Trøndelag.

Merk også bestillingsfrist av Trimtex løpeklær er samme kvelden den 25.6. Ta en prat med løpere som allerede har klær om type og størrelse og meld fra til Ingrid. Se også nyhetssak den 12.6. med aktuell info og påmeldingslink. Minner om ordninga med refusjon av noen av kostnadene med overtrekkdrakt og den er omtalt i nyhetssak 22.6..2013.

Viktig er også frist for påmelding til fellestur til Midt-Norsk mesterskap i midten av august. Se nyhetssak på hjemmesida den 12. juni og meld fra til Hege!

Dette blir en stor o-kveld og en flott avslutning av en oppløftende vårsesong. Oppfordrer også ikke-aktive o-familiemedlemmer, Turo`ere og Ukens løype-løpere til å komme!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.