Hvordan bruke hjemmesida

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Mai 2014

(02.05.2014) En liten sveip over hjemmesida kan være av det gode for å få best mulig utbytte av den. Les saken og trykk rundt omkring!

 

Alle er godt kjent med nyhets-sakene i midten når du slår opp sida.

Til høyre kommer du til hurtig-liker med symboler som er lett og forstå. Øverste MIL-logoen er link til våre løp opplastet løp i brikkesys.no. Nederste logo er MIL hjemmeside. 

Til venstre har vi fra toppen om MIL o-avdeling. Menyvalgene fra Medlemskontingent og ned til og med Skole-o er nyhetssaker og annet aktuelt stoff i disse kategoriene. Det gjør det enklere å finne viktige nyhetssaker under spesielle saksfelt i stede for å lete i alle nyheter. Menyvalg Nyheter er det samme som kommer opp ved oppslag og er den samla opplisting av alle nyhetssakene.

Linker er stort sett til hjemmesidene til kretsens lag og til organisasjoner innen o-idretten i kretsen og på landsplan.

Arkiv er viktig! Særlig under Dokumentarkiv ligger alle filer som er viktig i alle overnevnte kategorier. Mange er dokumenter til den som skal arrangere, legge løyper, tegne løyper og ta tid ligger der. Men det også mye nyttig å hente for o-løperen som i OG karusellen, Opplæring/løperinfo, Terminliste, Turorientering og Økonomirutiner.

Via Verktøykassa kommer du til Logg på for de som skal skrive på hjemmesida.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.