Turorientering 2016

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Mai 2016

Turorientering 2016 er nå i salg på Sportshuset Melhus fra 18. mai eller på turorientering.no.

Vi følger opp fjorårets opplegg med grønne løyper i Melhus sentrum. Øvrige løyper er i år på vårt nye kart i Vassfjellet og kartet over Svartåsen. Utgangspunkt for turene i Vassfjellet er Rye, Vanntanken og Markavollen. Her er det muligheter for å bli godt kjent i Vassfjellet. Toppturene i år til Storknuken i Skjetnemarka og Bjørsetknippen på Kregneskjølen.

Følgende turorienteringspakker får du kjøpt på Sportshuset Melhus:
- Komplett pakke med turorientering
- Pakke med grønne løyper
- Ekstra kodekort

Minner om at det er parkeringsavgift på enkelte av parkeringene. Markavollen er det kontant betaling mens det i Skjetnemarka er mobilbetaling/SMS.

På nett kan du i tillegg til disse pakkene også kjøpe enkeltturer.

Alle som leverer eller registrerer seg på nett, og som har minimum bronse er med i trekningen om å bli Årets turorienterer.


Årets turorientering har 4 kategorier turer.

Grønn løype
– er en løype som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol.


Rød løype
– en løype som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste.

Postplukk

– dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass.

Toppturer

– i den siste kategorien har vi valgt ut 2 toppturer i nærmiljøet. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. Hver tur gir 10 poeng.All informasjon om årets opplegg finner på våre sider om turorientering.