VIKTIG INFO TIL ALLE SOM SKAL PÅ MIDT NORSK MESTERSKAP 26.-28. AUGUST!

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Aug 2016

Terrengbeskrivelse fra løypelegger foran fredagens sprint:

Fredagens sprint blir en fartsfylt skogssprint i et veldig variert terreng, fra småknudrete snaufjellsterreng til diffus skråli og glisne furumoer. Løperne vil også komme i kontakt med hytteområder, alpinbakker og rulleskiløyper. På vei ut fra start kan dere nyte panoramautsikt ut over Os-bygda.

DSC_0006DSC_0044

Så litt praktisk info før avreise:

Vi blir i alt rundt 20 løpere som deltar fra Melhus. Ny rekord!!

Vi skal som tidligere nevnt overnatte på Idrettsparken på Røros, dvs ca 30 minutter kjøring fra løpsarena.

Vi har frokost inkludert i prisen(ca 1000,- pr pers, men vi kommer tilbake til eksakt beløp). Tørrmat til niste lørdag og søndag handler vi inn felles fredag kveld. (det er selvfølgelig helt i orden om noen tar med brød/pålegg hjemmefra) Niste fredag tar hver enkelt med seg hjemmefra. Husk også drikke-/vannflaske så vi holder orden på væskebalansen under løpene!

Vi har både 2 og 4 sengsrom. Vi tenker det er mest sosialt for rekruttene på 4-sengs-rommene, så de har vi fordelt der. Disse har ikke oppredd seng, ta derfor med sovepose eller lakenpose! For dere som ikke regner dere som rekrutter (løpere over H/D-21), eller som skal sove på 4-sengsrom sammen med de, er det sengetøy og håndklær inkludert i oppholdet!

Middag fredag og lørdag kan f.eks være "ut å spise pizza på Røros», ta derfor med kort/kontanter. Det er også kiosk/kafeteria på arena alle dager med mulighet for å kjøpe enkel varmmat, kaker, vafler etc, så litt kontanter kan være greit å ha med seg også hit.

Avreise i privatbiler fra Melhus skysstasjon fredag kl 13.30. Vi kjører direkte til sprintløpet. Husk det kan være greit å ha en egen sekk/bag til løpet fredag med litt skifte etter løpet. Ta også med niste/drikke til å spise før løpet.

For mer info vedrørende løpene, klasser etc, se http://eventor.orientering.no/Documents/Event/9556...

Ta ellers kontakt med Trine trisun40@hotmail.com tlf 90977349 el Hege hegesolm@hotmail.com tlf 477 51 101 om dere lurer på noe.


Da er det bare å glede seg på Midt Norsk tur, dette blir garantert både ei sosial og sprek helg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.