FANTASTISK FLOTT AVSLUTNING PÅ ÅRETS MIDT-NORSK TUR

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Aug 2016

Dag 3 og siste løpsdag på Midt Norsk mesterskap var tradisjon tro stafett og direktepåmelding. Været var på pluss-sida, sola skinte og vinden hadde stilnet da vi ankom samlingsplass på morgenkvisten. Vi stilte med tre lag i stafetten; H13-16, H150 og mix. I tillegg stilte alle de øvrige gutta opp og løp direkteklasse, imponerende sports- og lagånd på mesterskapets tredje dag. Og nettopp lagånden, stemningen og det gode humøret i gjengen har preget hele helga, enten det har vært grytidlig til frokost, ute i skogen under løp, på samlingsplass eller på pokemon-jakt i etterkant av løp. Her heier alle på alle, herligJ

Midt norsk-turen har blitt et fint sosialt høydepunkt for oss i høst-sesongen, årets tur intet unntak. Når det nå bare blir avklart hvem som stiller arrangør i 2017, kan vi begynne å planlegge ny tur!

Så en oppfordring foran neste OG-karusell som arrangeres av Melhus IL i Momarka onsdag 31. august kl 18.00: MØT OPP OG SANK POENG. ALLE POENG TELLER I KAMPEN MED Å SLÅ LEIK. I og med mange av rekruttene våre er i Østersund under siste løpet 10. september, trenger vi å ha poeng å gå på!!!!

Se masse bilder på Bildegalleri.

Se intervju med Sander etter sin flotte 1. etappe.

Se også den flotte opptredenen til 16 årige Sondre fra Odal o-lag som loset en svært forvillet 10-åring til samlingsplass.