Stor fart med hodelykt på Gimse onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Sep 2016

Michael og Hege var to av mange fornøyde løpere etter innkomst i Gimse By Night onsdag kveld. 64 løpere løp ei av de fire løypene som Audun B hadde lagt i området Nordgardsmyra og boligfeltet på Brekkåsen/Gimse.

Se mange flere bilder fra løpet i går kveld i Bildegalleri.

I A-løype var det hele 22 løpere som løp under 10 minutter på kilometeren, bl.a. vår egen Stein Ivar med knappe 10 minutter bak vinneren. 10 løpere kom inn med km-tid mellom 7 og 8, så her var det tette dueller. Sindre Østgulen Deisz vant med 25:49 og var 19 sekunder foran Magne Jutulstad begge NTNUI. Løypa hadde hele 39 deltagere og de siste havnet rundt timen i løpstid.

Løype B hadde 6 deltagere hvor fire var våre egne. Hege gikk seirende ut av kampen med John og Kåre i ei løype som vanligvis har tette kamper internt. Disse fikk km-tider rundt 13-14 minutter, noe som ikke er til å skjemmes av.

I Løype C var det 14 deltagere og alle fra Melhus. Superveteran Martin tok innersvingen på alle de andre løperne med ei løpstid på 12,5 minutt pr. km. Resten av løperne var våre rekrutter som alle kom svært godt ut av det i den knappe 2km lange løypa. Fellesstart i nattløp er uansett heftig for ungdom og et minne for livet vil det være.

5 nybegynnere, alle under 10 år, stilte også til start og fikk en fin tur i gatenettet nordvest for Capro. Høstmørket, hodelykt og kart er spennende greier!

Intens diskusjon av veivalg etter løpet blant NTNUI-løpere.

Totalresultater fra Gimse By Night finner du her.

Dette var siste løpet i den interne O6`eren og løpet er satt opp som eget løp i Brikkesys der resultatene er satt inn uten strekktider, men løperne er i sine vanlige klasser. Dermed er det også gjort poengberegning for løpet på vanlig vis og sluttresultatene kan leses via kveldens resultater.

Neste onsdag er det treningskveld i nattoløp fra Valshaugen/Lete med Kåre som løypelegger.