Heder og ære til Eivind og Atle på jubileumsfesten

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Des 2016

Eivind og Atle ble begge gjort stas på under jubileumsfesten, noe som var dem begge vel fortjent med bakgrunn i den fantastiske innsatsen de begge gjør for o-avdelingen i Melhus IL. Atle for sin formidable innstas for rekrutteringen i klubben, Eivind for sin årelange innsats innenfor de fleste områder i orienteringsavdelingen i Melhus IL.

Eivind kom inn som leder første gang helt tilbake i 1976 og har vært leder for avdelingen i til sammen 19 år. Han er avdelingens leder i dag også og han styrer avdelingen med et slikt engasjement og utviser en slik arbeidslyst at andre klubber bare kan misunne oss! Eivind har et stort hjerte for orienteringssporten, og han er fortsatt aktiv selv og deltar på de fleste treninger og løp i dalføret gjennom sesongen. Det er ingen som har satt sin fot innom o-gruppa vår, uten at Eivind har tatt i mot de på forbilledlig vis. Det er derfor all grunn til å sitere Ivar Keiserås sine ord om Eivind; ”Jeg vil jeg gjerne si at jeg har i mange år beundret den ståpå-gutsen Eivind har vist for o-sporten i MELHUS. Han har nå fått med seg en god og driftig stab, men jeg tror ikke jeg gjør noen urett ved å hevde at det er Eivind som har vært den store drivkraften, så han fortjener å bli hyllet på jubileumsfesten”.

”Å GAGNE OG FORNØYE – HA DET FOR ØYE” er Melhus IL sitt slagord, og det ble under talen med rette brukt for å sammenfatte Atle sin måte å lede og følge opp rekruttene og ungdommene våre på. Det startet med noen få, og alle var nok ikke så veldig ivrige i starten heller. Atle gjør o-sporten spennende og morsom for rekruttene og gruppa vokser stadig. Her er det plass for alle og det finnes også ei o-løype enhver kan mestre.

Klubber utenfra vender også blikket mot det arbeidet Atle utfører, for å hente ideer og inspirasjon. O-kretsen har fått øynene opp for Atle sin kapasitet og han ble tidligere i år valgt som leder for rekkruterings-utvalget i kretsen.


Her har nylig Atle og Eivind blitt hyllet med tale, gave og hurra-rop. I tillegg ser vi Hege og Ingrid.


I tillegg vanket også overrekkelser av mer munter art. Jubileumskomiteen hadde sporet opp NOF`s gamle reglement, og dermed oppdaget gjentagende brudd på pkt 4 b i reglementet ”vasking skal bare foregå i eget medbrakt vaskefat” Vennlig hilsen Norges orienteringsforbund.

”Dette kom svært overraskende på oss, at dere som til vanlig fremstår så pliktoppfyllende, aldri har blitt observert på o-løp med slike påbudte vaskefat”. Dette forklarer dermed hvorfor de muntre herrer er avbildet med hvert sitt vaskefat under arma! Følg med neste sesong, det forventes at vaskefatene bringes like selvfølgelig med på løp, som det kompass og brikke gjør!