Yrende liv i Skjetnemarka i kveld under 4. O6`er

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Aug 2017

Espen og Atle klar for 3 km-løypa som Trine hadde lagt.

Over 30 løpere hadde møtt opp til 4. løp i O6`eren i Skjetnemarka i kveld. Trine hadde laget flotte løyper som ikke var helt enkelt for mange. Derfor skilte det en del i løpstid i løypene. 9 nybegynnere gjennomførte løypa på 1,7 km med glans! De fleste av nybegynnerne har etter hvert en del erfaring i løypa og mange tok seg fram mye for seg selv, samtidig som det ble gitt litt instruksjon av Hege og Stein Ivar.

I 2km C-løype var det 10 startende og de fleste i Trim-klassen. Mange av disse fikk litt instruksjon av Atle og Eivind, men og litt egentrening ble det også.

Stefan Preisig løp i 3km Trim, men fikk også denne gangen beste tid i løypa, mens John vant duellen med Hege om andre beste tid.

Audun B er ikke enkel å tukte i 4,5km- løypa, men Stein Ivar hadde et respektabelt løp noen minutter bak Audun.

Alt i alt en flott o-kveld, tross skytinga på banen. Resultater kan leses på Brikkesys

Så er det bare å vaske og tørke løpsklær og dra til Levenger i helga, for nå har vi ladet godt opp!