Tur-O - sesongen er over og tid for registrering/innlevering

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Sep 2017

Da står høstjakta for tur, vi har avsluttet og tatt inn postene for årets turorientering.

Registrering/innlevering

Oppfordrer alle til å registrere seg på nett: www.turorientering.no. Har du ikke bruker fra før så registrer deg og legg inn kodene på postene du har vært på. 

Alternativt kan kodearket leveres/sendes til: Stein Ivar Foss, Måssåvegen 11, 7227 Gimse, evt e-post sif@getmail.no.

Frist for innlevering er innen 1. oktober.

Merkekrav/premiering

Merkekravet er differensiert i kategoriene med eller uten handikap. Kategoriene har en veldig «løs» definisjon og du fastsetter selv om du deltar med eller uten handikap. Vårt ønske er at de som ikke er så førlige også har muligheten til å sanke nok poeng i den grønne løypen for å nå merkekravene.

MerkeUten handikapMed handikap
GullMinimum 160 poeng (herav minst 1 topptur)Minimum 50 poeng
SølvMinimum 140 poeng (herav minst 1 topptur)Minimum 40 poeng
BronseMinimum 120 poeng (herav minst 1 topptur)Minimum 30 poeng

Gullmerke i 5 år gir bronseplakett, i 10 år sølvplakett, i 15 år gullplakett. Det deles også ut plaketter for 20 år, 25 år, 30 år etc. Dersom sølv-kravet innfris i to år, er det likeverdig med gull-krav i ett år.

Den første gangen man klarer et merkekrav, får man merket gratis. Man kan bare få ett merke pr. år. Ellers kan man få kjøpt merker til kr 15,- pr stk. Plakettene er alltid gratis.

ÅRETS TUR-O-ER

På høstavslutningen trekker vi ut årets tur-O-er. Alle som leverer inn registreringsskjema eller registrerer seg på nett er med i trekningen av en flott premie.