Kraftløpet 2017 - en virkelig kraftprøve

Postet av Eidsvoll Orienteringslag den 24. Sep 2017


For 39. gang arrangerte Eidsvoll o-lag Kraftløpet. Start og mål var ved gamle Alny glass på Bergermoen. 38 deltakere stod på startstreken hvor som alltid like spreke Hans J satte det hele i gang med børsa si.

Langløpet denne gangen var på 18km med innlagt kartbytte etter 13 km. Bergermoen er som kjent rimelig flatt men langstrekket til post 3 var på 3.05km og som endte oppe ved E6en. Strekket passerte bl.a. Stormåsan som noen valgte å løpe over flere ganger. I tillegg var det en kraftkort på 10km og nybegynner/C-løype på 3,8 km. Altså noe for en hver smak. Det var en alderspredning fra ca 8 år til over 70 år. 

Harald Opsahl knep så vidt seiern i langløypa. I rekruttløypa gikk Gjermund Skeie helt til topps. Resultatene finnes her.http://eventor.orientering.no/...

Som seg hør og bør ble det arrangert bankett etter løpet. Dette var hjemme hos løypelegger Per Aas på stabburet. Takk til Reidar Øien som har vært en trofast løpsleder av Kraftløpet i mange år og til et vel gjennomført arrangement.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.