Sesongstart med Trondheim Urban

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Okt 2017

Vi o-løpere trives best alene i skogen, med kart og kompass. Det er ikke mange som ser oss der vi traver over mo og myr. Kanskje bare en skremt bærplukker eller en frustert jeger. Noen ganger trekker vi ut blandt folk og løper o-løp i mer urbane strøk. Da starter vi så tidlig på morgenen at vanlige mennesker fortsatt ligger godt under den varme dyna. Så det er ikke så mange som ser oss da heller. Tidlig på morgenen er det lite trafikk og det er tryggere å løpe med nesa dypt begravd i et kart. Man risikerer ikke å bli overkjørt.  

11 ivrige o-løpere fra Melhus deltok på Trondheim Urban. Joakim, Oskar, Erik, Ørjan, Peter, Knut, Kristoffer, John, Hege og Atle. (Kjell Rune hadde reist hjem når vi tok bildet)

Wing OK arrangerte Trondheim Urban. Vi startet ved Strindheim skole og vi løp på kryss og tvers på Lade. Utfordringen med å løpe i urbane strøk, er å holde orden på gjerdene. De er ikke lov til å klatre over. Hvis man ikke tar det rette veivalget, kan man ende opp med en lang omvei og da taper man noen sekunder. I tillegg så har man mye høyere fart slik at det er mer krevende å lese kartet. Wing hadde laget flott, fine og utfordrende løyper, og det var et godt kart. 

Vi hadde sesongavslutning forrige onsdag på Bjønnabakken, så dette må vi nesten se på som en flott sesongstart. Løypa til gutta finner du på livelox, og resultater fra løpet finner du på eventor.  
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.