Klubbtur til VM i august

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Feb 2019


12.-17.august arrangeres VM i Orientering i Østfold og vi i Melhus IL, orientering har satt opp denne unike begivenheten som en klubbtur i år. Klara har sjekket overnattingsmuligheter i Østfold og funnet dette tilbudet:

Solviken har hytter til leie for 5500 fra 11.-18.august (4500 uten dusj, gjelder kun 2 hytter)

Gå inn på linken og se nærmere på hyttene. http://feriehjemmet-solviken.no/. Jeg har reservert 12 hytter i Solviken - og ønsker en tilbakemelding om det er interessant eller ikke.

Om tilbudet er ok for hele perioden er det slett ikke nødvendig å løpe hver dag, men ta en eller flere dager med annen ferieaktivitet i omegn. Eller at noen ønske å være der bare noen dager enten først eller sist i perioden. Mange muligheter.

Det er viktig å signalisere om interesse + om det er mest aktuelt hele perioden, først eller sist i perioden og om antall fra hver familie. Dette blir naturligvis ingen endelig påmelding, bare et klart signal.

Gi en tilbakemelding inne 8.februar 2019 på e-post: klara@storler.no . Vi må reagere nå for å få en grei plassering - vi blir ikke de eneste i Østfold i den tida som vil til O-VM!


Så litt mer om VM og plassen:

Den blå ringen merker beliggenhet, og de andre merkene er arenaene. Avstanden til arenaene er på ca en time, og beliggenheten til sjøen er vektlagt her :)

Østfold er et fint sted å være på sommeren, og 3 av løpene går i Atles "hjemkommune"

Aktive o-løpere vet at man ikke drar til VM kun for å se på eliten. Her er det mange publikumsløp, så det er mulig å få løpt sjøl.


Melhus orientering vil oppfordre alle til å ta med familien på tur, og kanskje kan man debutere som o-løper i VM :)


"klipp og lim" fra https://woc2019.no/no/


Ta med deg klubben og familien til orienterings-VM. Prøv deg selv i det fantastiske VM-terrenget og få en herlig opplevelse. Løp 1 eller 6 publikumsløp – løp i ordinære klasser eller direkteløyper. Under VM-finalene er det storskjerm, et rikelig serveringstilbud, et handelsområde og aktivitetsområde. For barn vil det være barneløype, labyrint, stemplingsrunde og barneparkering. Vi lover tidenes VM-fest i Norge!
 
 * Det vil være busstilbud fra Sarpsborg (flere steder) til og fra alle løp.
 * Det er parkeringsmuligheter ved alle arenaer.
 * Publikumsløpene går i umiddelbar nærhet ved alle VM-arenaer.
 * Utallige overnattingsmuligheter


image.png