O6er Kregnesmo i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Jun 2020

Årets første offisielle konkurranse internt i klubben trakk til seg 25 deltakere og en ledsager, samt en hund, fordelt over flere generasjoner. Fire løyper, N, C, B og A, var det å velge mellom i kveld, som også var startskuddet for interncupen i Melhus orientering, O6eren. Nybegynnerklassen hadde tre deltakere, mens B-løypa var det 6 som valgte og en mer i C-løypa. Den lengste og tyngste løypa hadde hele 8 deltakere og en hund. Det ble drøye løpstider i kveld, for sørenden av kartet Sjetnemarka, byr på en del høydekurver, selv om start og mål var trukket noe opp fra parkeringsplassen. Uvant for klubben at det nesten ikke er parkering nok på en onsdagskveld. 

Bilde: Sjefen sjøl, Eivind Bakk, lytter til Frank Egil som fulgte datter Signe rundt i hennes B-løype. Det er fint å få diskutert veivalg etter et orienteringsløp.


Bilde: Johannes og mamma Kristin sammenligner veivalg, bomming og løpstider i B-løypa. Sønnen trakk det lengste strået i kveld på løpstid, men Kristin hadde bedre veivalg.


Bilde: Hege straks ferdig med sitt løp som eneste kvinnelige deltaker i langløypa. Stein Ivar heier.

Bilde: Fornøyde nybegynnere i mål. Orientering er artig!

Resultatene finner du i brikkesys som vanlig.

Neste løp i O6eren er 17. juni, som samtidig er klubbmesterskap. Om en uke er det trengningsløp. Mer senere om det på hjemmesiden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.