O6-er – Gimse by Night onsdag 30. september

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Sep 2020


Så er det klart for Gimse by Night som også er 6. og siste løpe i vår O6`er dette året! Denne gangen er løpet lagt til Brekkåsen skole og et helt nytt terreng blir tatt i bruk.

For nybegynnere og C-løpere så er det vanlig rutine med å bare møte opp og løpe med start mellom kl. 1900-2000. Det blir mye gateo-løp og enkle løyper. Kjekt å ha med hodelykt (solnedgang kl.1850). Om man starter tidlig kan man også rekke å få med seg den den massive fellesstarten kl. 20 (husk holde god avstand).

For de andre er løpet et terminfeste løp med tre løyper med fellesstart kl. 2000: B (ca. 3.1 km; mulig å følge relativt sikre lederlinjer), A-kort (ca. 4.1 km; relativt krevende) og A-lang (ca. 5.7 km; krevende). Her blir det mørk og man må ha hodelykt. Merk at mange som deltar ikke har så store ambisjoner ut over å finne frem. Benytt anledningen til å prøve dere i en fellesstart der dere garantert har mange lykter rundt dere som lyser opp i skogen – spesielt i starten. Dette vil garantert bli et minne for livet. Godværet er også på plass! 

For å få oversikt over antall deltagere ønsker vi at flest mulig melder seg på selv på Eventor eller varsler Eivind (918 56 439) – helst innen søndag eller mandag og, men uansett er det ikke noe problem å møte direkte på løpet og melde seg på seinest innen kl 1930 onsdag kveld. Husk å bruke utsatt håndsprit før start og før avlesning i mål. Øvrig informasjon med innbydelse og PM (etter hvert) finner man her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12166.

NB! Det er noe begrenset parkeringskapasitet ved Brekkåsen skole, så prøv å finne andre lure plasser i området som en liten plass ned for buss-snuplassen på Brekkkåsen ned mot barnehagen, Saga og plassen mellom Saga og snuplassen.

 Tvi, tvi!