Juleavslutning onsdag i Gruva

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Des 2020


Onsdag 9. desember avrunder vi orienteringsåret 2020 med samling i klubbhuset i Gruva 2. etasje kl 1800.

Audun K legger to løyper på sentrumskartet med utgangspunkt fra klubbhuset. Løypene passer alle og de vil gå i området Blekesøya, Standvegen og skoleområdet.
Som vi alle vet er det å løpe orientering uhyre sikkert smittevernmessig, noe som den vitenskapelige illustrasjonen til høyre viser!

For sikkerhets skyld har vi har flyttet denne delen av o-kvelden som skal tilbringes inne til den rommelige 2. etasje for å kunne holde rimelig god avstand.

Her vil Hege og Trine etter løpet servere julegløgg og pepperkaker som er blitt tradisjon ved juleavslutninga. 

Etter servering og en hyggelig o-prat vil Kjell Rune vise noen blinkskudd av noe bilder fra dette underlige o-året 2020. Ser ikke bort fra at en og annen video dukker opp også. Dette innslaget bruker å være populært.Etter dette kommer det seremonielle delen:

Først blir Det Gylne Kompass delt ut til en løper som har utmerket seg med noe uortodoks opptreden i eller utenom o-løypa. Juryen har lekket så mye at kandidater til prisen ikke har vært noe problem.

Til slutt deles Årets Gull-O-Sko ut til en som har gjort en særdeles nyttig innsats over en lengre periode for o-sporten i Melhus. Her er det nok flere å velge i og sikre kilder vet at juryen har bestem seg!

Møt opp til o-avdelingas hederskveld - du blir ikke skuffet!