Restart av karusellen ble en fuktig affere

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Aug 2021


Så kunne Gaula endelig by på løp i OG-karusellen. Løpet gikk fra Langmyra på Klæbugrensa i noe fuktig værlag. Beviset på det er et noen uskarpt bilde - uskarpt av vannfylt kameralinse. Fotograf Eli Aasland fanget løpere fra nesten alle lag i karusellen, de fleste var nylig kommet i mål. 

Til tross for en truende værmelding som slo kraftig til, var det veldig godt oppmøte og løperne kunne nyte Jon Røstum sine løyper sør og vest for parkeringsplassen. Til sammen var det 53 som til start. P.g.a. restriksjoner kjøres ikke karusellen med poengberegning verken i lagkampen eller individuelt, men det er moro allikevel - nå er vi i gang igjen. 

Også fra Melhus var det mange løpere som var svært tilfreds med å ha gjennomført i striregnet. Atle hadde følgende kommentar etter løpet: 

Det var en fuktig aften på Langmyra i dag. Jeg løp ganske lenge sammen med en fransk student i dag. (OK, det er ikke lov å henge) Da vi kom i mål sa han: "This was my first race in Norway, it was amazing!" Det gjelder å tenke positivt. 😀 

Flere av våre løpere hadde flotte plasseringa på resultatlista. 

Atle fikk beste tid i Blå løype med Audun vel 2 minutter bak på 4. plass. I rød løype hadde Stein Ivar (5), Ola (6) og Frank Egil (8) gode løp, men noe bak vinneren Runar Krognes, Leik.

Hege (4) og Johannes (5) hadde nærmest lik tid i Grønn løype nesten 7 minutter bak Gisle Berg fra Leik. Trine (3) er kommet i form etter midtnorsk i helga med Kåre (4) like bak. Eivind (6) og Kristin (9) kom litt lenge ned på lista.

Gul løype ble Melhus-dominert med seier til Martin. Så kom Ingrid, Hanne og unge Emma med gode løp. Emma sin søster Sanna var alene i nybegynnerløypa og gjennomførte i flott stil i bløtmyrene sør for samlingsplass.

Eller var det tydelig at studentene er kommet til byen. Atles "makker" var en av disse. Beste løpstid i langløype (Blå) kom blant gjesteløperne fra NTNUI.

Resultatene kan du lese her i Brikkesys. 

Neste uke tar vi turen til Orkanger. Skulle det komme noen dråper da også, har vi i hvert fall prøvd regnet: Det er ikke farlig!