Gimse by Night med ordinær natt-trening eller fellesstart natt onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Sep 2021

På onsdag 29. september er det klart for Gimse by Night igjen. Følgende opplysninger kommer fra løypelegger Audun:

Løpet arrangeres som treningsløp natt for nybegynnerne og C-løperne med start fra Brekkåsen skole fra 1900. Ta med gjerne hodelykt, da det blir fort skumt. Etter eget løp er det moro å se alle hodelyktene fra fellesstarten i Hollumsåsen og innkomsten fra halv 9. Vi lover fortsatt hva vi har sagt: Alle rekrutter som deltar på minst ett løp fram til Lommelyktløpet får et rekruttsett med brikke og tommelkompass!

For de som har lyst til å prøve seg på lengre løyper så har man anledning til å bli med i den legendariske fellesstarten som går kl. 2000 fra Lete (mål på Brekkåsen skole). Her stiller løpere på alle nivå, så det er aldri langt til nærmeste lykt seg. Løperute fra Brekkåsen skole til Lete her.Over ser du bildet fra den idylliske post 35 som alle med fellesstart skal ha.

Tvi Tvi!
B-løypen er en ganske grei løype med små høydeforskjeller og liten kupering, som ville vært nærmest en C-løype på dagen. A-løypene er et bra nivå opp i fysiske og o-tekniske utfordringer, men alle finner fram! 

Om man ønsker å delta i fellesstart, er det fint om så mange som mulig melder seg på Eventor innen søndag kveld for trykkinga av kart. neste frist er tirsdag 28. september kl. 2359 samt på løpsdagen frem til kl. 1930 på samlingsplass eller varsler Eivind i løpet av helga.

Uansett ikke noe problem å melde seg på onsdag på arena fram til ca 1930 - husk du må rekke fram til Lete før fellesstarten!