O-hengeren har byttet stallplass

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Nov 2021


Bildet får illustrere at alt har sin tid. Denne mini-o-skjermen har hengt på vippeporten til garasjen som o-hengeren har vært oppstallet siden høsten for 6 år siden. Vær og vind har slitt ut skjermen og skjermen igjen malinga på porten. Det var tid for fornying - men ikke bare symbols:

Porten, garasjen og eiendommen eies av Ole Hjulstad og familie i Baggøya og har tjent hensikten til fulle disse åra. Nå er Ole i samme situasjon som Eivind var i før han igjen, nemlig at han overdrar gården til neste generasjon. Nytt mannskap og nye ideer og planer er i emning som alltid ved generasjonsskifte. Vi er svært tilfreds med husrommet for hengen disse åra i Baggøya - tusen takk!Ole og Martin med familier fikk denne enkle oppmerksomhet i forbindelse med flytting av hengeren. Det passet godt å gi Martin samme oppmerksomhet samtidig i og med at vi flyttet alt utstyret på samme tid.

Dermed har vi vært på husjakt noen tid og redninga var veldig nære: Hege og Jens Are hadde for tida en ledig "bås" i låven på Nedre Melhus. Nå står o-hengeren side ved side med Heges bil sammen men litt utstyr til oppheng av plakater o.l. Bedre kan det ikke bli!


O-avdelinga er fortsatt på jakt etter en permanent løsning for oppbevaring av vårt materiell. Det gjelder både hengeren og alt det andre arrangements-utstyret som vi har i kjelleren hos Martin og Ingjerd. Vi ønsker oss at alle MIL`s  avdelingers utstyr kan få plass i Gruva i forbindelse med en større endring der. Ny vei og gangvei fra Drammensvegen, større parkeringsareal, bedre forbindelse fra skoleområde og nytt klubbhus kan bli aktuelt i åra framover. I den forbindelse har vi signalisert at vi trenger et passe krypinn for vårt utstyr.

`s