Vintertrening ble det i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Mar 2022


Må si det ble full klaff med det meste i kveldens trening: Vi fikk gått opp yttergrensene for sprintkartet, da vi sist var helt i nordøst var vi denne gangen helt i sørvest. Langløypa hadde 2.-strekket fra Tambartun til ned for Brekkåsen skole. Fin oppvarming!Det var spekt til igjen, så alt var hardt og reint etter de siste dagers mildvær.
 
En svak  og vinterlig nordavind strøk seg kjærlig rundt hjørnene på Tambartun. Og enda med treninga gikk, var det helt oppholds.

Oppmøtet var upåklagelig med 12-13 løpere i fullt firsprang i gatene på Brekkåsen og i nærmeste skogsområde ved Nordgardsmyra. Løypelegger Eivind får en skildring av Stein Ivar sitt løp i langløypa. Ingen store utglidninger.Martin og Trine hadde noe å snakke om etter løpet. Ingen store bom, men smårusk.

Hanne og Ingrid får utskrift av løpet sitt i kortløypa. Ole får en liten løpsrapport i samme slengen. Alle tre fullførte i god stil!

Johannes og Trine hadde samme løype og det ble mye felles som kunne deles da.Til slutt ble treninga toppet med styrketrening - til og med under tak! Her er det full innsats i push up. Da blir det armstyrke til å holde kartet, kompasset og løperbrikken. Det er ingen lusing i øvelsene, .............. 

men ettrerpå er det godt å slappe av på matta men en god bok, nei altså: Løpskartet!


Enda ei oppbyggende treningsøkt var over, ei ubekymret stund uten mygg, flue og overopphetede løpere. Det blir nok tid for det også!

Men før påske har vi siste vintertreninga kommende onsdag med Frank Egil og det ryktes at store overraskelser venter!

Tida er ikke til å holde ut!