Gode prestasjoner i helgens Trondheim Open

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Mai 2022

Wing arrangerte i helgen Trondheim Open fra fredag til søndag. Løpene markerte at vi nå er godt i gang etter en lengre periode med få løp. Derfor var det godt å komme i gang med helgaløp igjen. Her representert med Sigurd Rønning, John og Johannes Lerli.

Fredagen var det sprintløp i Nissekollen på Nardo. Løpet var også KM-sprint. Utfordrende løyper med veivalg som var krevende. Fredag stilte Melhus med 3 løpere, John og Johannes Lerli og Hege Solhjem Melhuus, hvor Hege fikk den beste plasseringen med en 2. plass. Flott innsats av Johannes, her med pappa John som ivrig heier :-)


Her ser vi et knippe fra Melhus og Leik som gjorde skarpt i KM sprint: Hege Solhjem Melhuus ble sølvvinner i D55 i årets KM sprint, som ble arrangert under Trondheim Open, fredag. Tone Almås (i midten) vant klassen D50, med Mai Iren Almås på andreplass.Lørdag var det langdistanse med utgangspunkt fra Wing sine klubblokaler på Tømmerholt i Estenstadmarka. Estenstadmarka er ikke kjent for det mest lettløpte terrenget. Løypeleggerne hadde flyttet starten høyt i terrenget og dermed kom vi i flott o-terreng. Lørdag stilte Melhus med 4 løpere som gjorde en hederlig innsats. Arrangøren hadde på grunn av værforholdene åpnet låven til samlingsplass og her ser vi Atle og Stein Ivar diskutere etter løpet:


Søndagen var det kortdistanse fra samme plass som lørdag. Søndagen stilte Melhus med 6 løpere hvor løpene til Johannes og Sigurd trekkes fram. Tungt terreng og utfordrende orientering gjorde at det ble lange løpstider for alle. Guttene gruste de voksne på spurtprisen inn til mål. For de voksne lar vi tidene være unevnt for ikke å havne i forlegenhet til de yngre..... Fornøyde løpere etter målgang på søndag.