Rye by Night

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Okt 2022

Rye by Night! Nei, det er ikke Rugbrød, Rugøl eller Rugwhiskey, men nattorientering. Ni ivirige melhusløpere møtte opp ved Lodda på onsdagskvelden. Antallet deltakere var lavere enn på Gimse by Night, men stemningen, innsatsen og løypekvaliteten var like god. 

I kortløypa løp Sanna og Emma sammen med mamma og pappa. De fløy gjennom mørket som en vind. Jentene var som alltid veldig positive og glade. De er ikke redd for bekmørket. Martin løp også kortløypa med stødig kurs og med solide  gode veivalg. 

I mellomløypa løp John. John tok med to kart. Både for lang og mellomlang løype. Da kunne han bytte løype hvis han skulle finne på å ombestemme seg underveis. Det er smart når man har litt problemer med å bestemme seg på start. 

I langløypa løp Johannes som en pil gjennom skogen. Johannes har hatt en flott sesong i år. Johannes løper mer og mer stabilt, og han har den gode kvaliteten med at han aldri gir opp. På Rye løp Johannes veldig godt uten store bommer og med fine smarte veivalg. Johannes hadde også bakt kanelsnurrer som han hadde med til løpslederen. De smakte fortreffelig selv om de ikke var laget av rugmel.

Hege og Kjell Rune løp også langløypa. De er litt engstelige i mørket så de passet på å starte nesten samtidig. Det er det som er fint med orientering. Man kan alltid løpe sammen med en venn!

    Resultatene er her for de som bryr seg om sånt. https://brikkesys.no/result.php?id=4942


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.