Vinterlig og tradisjonell juleavslutning i Gruva

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Des 2022O-løp hører med til juleavslutninga - også når snøen laver ned og blesten blir til fokk. Været er helt underordnet når veivalg skal tas og poster finnes: Hilsen Ingrid og Hanne!Stein Ivar (opp t.v.) hadde lagt løyper til kveldens løp - originalt til sommerføre. Det ble imidlertid rikelig med løs nysnø og kroppsbevegelsene ble høye kneløft og glipptak. Allikevel var det kjempestemning blant løperne under og etter løpet: Friskere blir vi ikke!Over poserer kveldens vinnere i Lang og Kort løype: Johannes og Martin. Premien er til å feite seg opp med etter strabasene.


Frank Egil og Hege hadde regien på kjøkkenet og ved serveringsbordet. Varm gløgg, pepperkaker, kaffe, klementiner og saft er garantert suksess! Det mener i hvert fall Johannes og John!
Kjell Rune har ansvaret for Ukens løype og forestod premieutdelinga. Han orienterte om årets opplegg og intervjuet de premierte om episoder fra 2022.

Premiebordet for Ukens løype. Pokalene går inntil 10 år og så blir det plaketter for 15. og 20. år, 25-års vase og fat for 30, 35, 40 års deltagelse osv. Ivar Keiserås har 43 år.Over ser vi noen av årets deltagere i Ukens løype med inngraverte pokalerTil høyre har Martin og Kåre fått sine 20-årsplaketter. Ikke verst!

Stein Ivar orienterer om årets Turo og deler ut medaljer og plaketter. 65 deltager ble det i år som er av de virkelige gode Turo-årene gjennom historien.Hege hadde dekorert fat og brent i om med samme motiv som premiekoppene til KM i høst. Flotte premier til verdige vinnere i O6`eren i år. 

Her er det avslapping og bespisning mellom løp og premieutdeling. Anita, Eli, Ingrid, Hanne og Hege koser seg.

Klassevinnere i O6`eren med hvert sitt flotte fat. Det var mange vinnere i nybegynnerklassen som ikke var møtt opp. De vil få sine premier senere.Når Eivind skulle hente startnummer viste det seg at han ikke var påmeldt til MNM- selv etter forsiktige protester.
Det skulle vise seg at ha hadde meldt seg på KM i stedet som gikk ei annen helg. Så da, så...!
Det Gylne Kompass er nok en antihelt-pris som går til den løperen i klubben som har gjort utøvelse av o-sporten noe utradisjonell siste året.
Prisen er delt ut flere år til høyt verdsatte vinnere, men med ulike begrunnelser.

Prisen er innstiftet av Stein Ivar og det er han som er den suverene jury og designer. Han selv kan ikke få prisen, men ble i fjor tildelt Det Sorte Kompass - en pris som kun går til juryen av Det Gylne Kompass.

Årets vinner er Eivind - endelig! Han har etter hvert mistet noe av konkurranseinstinktet, løpsevnen, karthusken og bevegeligheten. Lysten på deltagelse derimot er rikelig til stedet fortsatt og det er her problemet oppstår i sommer.
Eivind skulle melde seg på Midtnorsk mesterskap i Mostadmarka lørdag i løpshelga. Da er det enkelt i våre dage med Eventor-påmelding!
Da var det bare å skrolle ned til et mesterskap omtrent i midten av august.


Takk for i år og vel møtt til nye o-muligheter i 2023!


Bedre gikk det med Hege som nå tar over og får beholde Årets Gull-O-Sko i ett år. Se omtale av denne verdige utdelinga i forrige nyhetssak.Da var o-året  over og vi tar juleferie. neste trening blir onsdag 4. januar 2023.

Vi takker for laget i 2022 og minnes mange flotte løp, fine samlingsplasser og flott, variert natur. Ikke minst minnes vi de fint møtene med positive mennesker i et fint miljø.